תבשיל אורז מלא וקטניות
חומרים:
¾1 אורז מלא
¼ אורז בר
סלסלת אחת של פטריות טריות
בצל גדול, קצוץ
שני גזרים מגוררים גס
כף שמן זית
חצי כוס עדשים או קטניות מש
מלח ופלפל
תערובת תבליני בהרט
אופן ההכנה:
משרים למספר שעות את האורז והקטניות, מסננים ושוטפים היטב.
מאדים בצל בכף שמן, ומוסיפים את הפטריות והגזר לבישול קצר. מוסיפים את האורז, הקטניות והתבלינים, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה ומכסים. מבשלים עד שהמים נספגים.
מכסים במגבת, ומשאירים סגור עוד כחצי שעה.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |