bari14_Fly
Nadar_Fly

קינואה מתכון בסיסי

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
בישול קינואה הינו קל ומהיר והתוצאה נפלאה
Sunrider_Article

מתכון ל-4 מנות

מצרכים:

 

איך מבשלים את הקינואה? הוראות הכנה:

רצוי לשטוף את הקינואה לפני במסננת. 

יש לחמם את הקינואה בכפית שמן זית למשך מספר שניות.

להוסיף את המים עם התבלינים, תחילה על אש גבוהה עד שהמים ירתחו ואז להנמיך את האש ולכסות את הסיר. היחס בין הקינואה למים הוא: על כל כוס קינואה יש להוסיף שתי כוסות מים. 

כעבור חמש דקות להסיר את המכסה.

כשכל הנוזלים נספגו, הקינואה רכה ומוכנה לאכילה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו