Thymoquin_Fly
In2024_Fly

סלט טבולה עם קינואה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

חומרים:

 

1 כוס קינואה מבושלת
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
3 כוסות פטרוזיליה קצוצה לא הגבעולים
1/2 1 כוסות עלי נענע קצוצים ללא הגבעולים
2 כוסות עגבניות קצוצות
1/2 כוס מיץ לימון
3/4 כוס שמן זית
1/2 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח

אופן הכנה:

לפורר את הקינואה באמצעות מזלג או ביד,
להוסיף לקערה את יתר החומרים ולערבב היטב.
לצנן לפני ההגשה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו