PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

סלט קינואה רימונים ועשבי תיבול

מאת: עדי סוקול-קצירי, מאמנת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

מצרכים:

כוס קינואה לבנה מבושלת (על פי הוראות היצרן, לקרר בטמפ' החדר שעה לפני)
חופן נדיב של עשבי תיבול- נענע ופטרוזיליה קצוצים דק
חופן עלי רוקט/ אורגולה
גרעיני רימונים מרימון שלם
מיץ מלימון אחד
כפית דבש איכותי
מעט שמן זית, מלח איכותי ופלפל שחור.

אופן ההכנה:

לערבב הכל ביחד בקערה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו