PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

מרק עדשים כפרי

מאת: מיכל אשל דיאטנית קלינית, רופאה סינית ומנחת סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

חומרים:

2 בצלים חתוכים לפרוסות
8 גזרים קטנים
2 כוסות עדשים ירוקים לאחר שהושרו במים
לפת גדולה
כ-10 כוסות מים
כ-3-4 כפיות כמון
8 עלי דפנה
מלח ים

אופן הכנה:

משרים את העדשים במים במהלך הלילה, מידי פעם מחליפים את המים.
חותכים את הבצל, הגזר והלפת.
מטגנים רצועות בצל במעט שמן קנולה עד שמצהיב.
מוסיפים ככפית כמון.
מוסיפים את הגזר והלפת , מערבבים ומטגנים כ-1-2 דקות.
מוסיפים את העדשים.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מחלישים לאש נמוכה.
מוסיפים את יתר התבלינים.
מבשלים כשעה.
אם יש צורך מוסיפים תבלינים.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו