PassoverFocus_Fly
In2024_Fly

סלט שעועית לבנה

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
In2024_Article

חומרים:

½1 כוסות שעועית לבנה (להשרות למשך הלילה בהרבה מים)
גבעול רוזמרין טרי או 2 כפיות רוזמרין מיובש
בצל גדול פרוס
גזר גדול פרוס עבה
סלרי פרוס עבה
מיץ לימון טרי לפי הטעם
חופן פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש לפי הטעם

אופן ההכנה:

מסננים את השעועית , שמים בסיר יחד עם הירקות ו- 3 כוסות מים . מביאים לרתיחה , מחלישים את האש , מכסים ומבשלים כשעה וחצי , עד שהשעועית מתרככת . מוציאים את הסלרי והגזר ואוכלים אותם בנפרד , או משאירים אותם , לפי העדפתכם. מתבלים בלימון, שמן זית, שום ומעט פטרוזיליה קצוצה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו