supherb_Fly
Thymoquin_Fly

עלי כרוב ממולאים בשעועית

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

חומרים:

20 עלי כרוב לבן
בצל גדול
שמן זית לטיגון
500 גרם שעועית אדומה מבושלת

אופן ההכנה:

מומלץ להשרות את השעועית האדומה לילה קודם
חולטים את עלי הכרוב: מניחים את העלים בסיר ושופכים עליהם מים רותחים.
בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עד להזהבה.
מוסיפים למחבת את השעועית, כולל הנוזלים, מערבבים ומבשלים במשך כחמש דקות.
מסננים את עלי הכרוב ומסירים בסכין את הבסיס הקשה של כל עלה.
מניחים עלה על משטח עבודה כשבסיס העלה מימין. כסנטימטר מהקצה הימני, מניחים שלוש כפות מתערובת השעועית. מקפלים מלמטה ומלמעלה, ואז מגלגלים מימין לשמאל, עד לקבלת גליל הדוק. חוזרים על הפעולה עם כל העלים.
מעבירים את עלי הכרוב הממולאים למחבת, יוצקים כשתי כוסות מים רותחים ומבשלים כחצי שעה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו