Laisha_Fly
supherb_Fly

מאפה שעועית ושעורה

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

חומרים:

1 כוס גריסי פנינה
1 כוס שעועית לבנה מבושלת
1 כוס שעועית אדומה מבושלת
3 כפות שמן קנולה מכבישה קרה
1 בצל גדול קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
1 עגבנייה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית בזיליקום יבש
3 כוסות מים רותחים
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

לחמם את השמן במחבת, לטגן את הבצל, את הסלרי ואת הפלפל ולבשל כ- 10דקות. להוסיף את העגבניות ואת השעורה, להוסיף כוס מים ולבשל על אש נמוכה כ- 15 דקות.
להוסיף את השעועית ואת התבלינים ולערבב היטב. להעביר לתבנית אפייה עמוקה ולהוסיף 2 כוסות מים חמים. לאפות בחום בינוני כשעה עד שהשעורה מוכנה והמים נספגו.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. atara

    היכן בדיוק יש שעורה במתכון ?