PassoverFocus_Fly
Laisha_Fly

סלמון גרבלקס

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:

נתח סלמון (רצויי מהבטן ולא מהזנב) 1 ק"ג
2\1 ק"ג סוכר
2\1 ק"ג מלח גס
גרידת לימון ותפוז
טימין או עשב תיבול אחר

אופן הכנה:

שוטפים את הדג ומניחים את הדג להתייבש,
מערבבים את כל החומרים יחד.
מניחים את הדג על תבנית, מצפים בתערובת ושומרים בקירור למשך 24 שעות לפחות.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו