supherb_Fly
Thymoquin_Fly

דג מאודה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

חומרים:

פילה דג בכמות הרצויה
שמן זית
עשבי תיבול
שום קצוץ

אופן הכנה:

 

לנקות ולשטוף את הדג.
להבריש במברשת את הדג בתערובת שמן זית ועשבי תיבול.
לזרות מעל שום קצוץ.
להניח בסלסילת אידוי ולאדות כ- 10 דקות, לריכוך הדג.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו