Thymoquin_Fly
Laisha_Fly

דג טונה ברוטב עגבניות

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

חומרים:
 
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות 
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 פלפל חריף ירוק חתוך (אפשרות) 
 חופן כוסברה קצוצה
4 עגבניות גדולות ואדומות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לבן.
שמן זית
4 שיני שום פרוס לפרוסות דקות 

אופן הכנה:

לטגן את הבצל, הפלפלים והשום 3 דקות.
להוסיף את העגבניות ולהמשיך לטגן על אש בינונית עד שהעגבניות מתרככות.
להוסיף 1 כוס מים, את הכוסברה הקצוצה ואת שאר התבלינים ולבשל 5 דקות על אש בינונית.
לסדר את הדגים בתבנית אפייה, לשפוך את הרוטב על הדגים.
לאפות בחום בינוני כמחצית השעה


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |
 
לחלופין מומלץ לבשל את הטונה ברוטב העגבניות המצוין בהמשך.


 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו