סביצה על מצע קרפצ'ו סלק אדום
מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים ל- 6 מנות
1 סלק אדום מאודה
250 גרם דג טרי ( סלמון, פלמידה, אנטיאס) קצוץ דק
5 – 6 עגבניות קונקסה (קוביות של עגבניות רק מבשר העגבנייה, ללא הנוזלים)
1 בצל סגול קצוץ
כף עלי נענע קצוצה
1 פלפל שטה קצוץ
מיץ לימון
שמן זית
מלח פלפל
כפית סומסום
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים יחד.
לפרוס את הסלק לפרוסות דקות מאוד ולהניח במרכז את הדג הקצוץ.