Laisha_Fly
PassoverFocus_Fly

מרלוזה בחרדל

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:

 

800 גרם פילה מרלוזה
מעט פלפל לבן גרוס
1 כף שמן זית
4 כפות חרדל דיז’ון
חבילת עירית קצוצה
לימון חתוך לרבעים

אופן הכנה:

מחממים גריל עליון בתנור.
מניחים את פילה הדגים בתבנית על נייר אפיה,בוזקים פלפל לבן ומורחים היטב
בשמן זית.
מורחים את הפילה מצידו העליון בחרדל, אופים בתנור עד לצבע שחום במשך 4-3 דקות
לכל היותר.
מגישים את הדג עם העירית הקצוצה ופלח לימון.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו