eat well

לביבות בטטה טבעוניות ממכרות

Bookmark and Share

לביבות בטטה טבעוניות ממכרות

ל- 6 לביבות

המרכיבים

1 כוס בטטה מגורדת

1 בצל חתוך לחצאי רצועות

3 חופני קשיו טחונים דק

1 שן שום קצוצה

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

קמצוץ כורכום, קמצוץ פפריקה

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה (עם מכסה. להוסיף 1-2 כפות מים מדי פעם).

2. מוסיפים את השום, מערבבים במשך דקה, ומוסיפים את הבטטה.

3. מערבבים, מוסיפים כמה כפות מים, מכסים ומבשלים 4-5 דקות. לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק.

4. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים.

5. מעבירים לקערה, מוסיפים קשיו טחון, מערבבים וטוחנים עם בלנדר מוט.

6. מחממים תנור ל-200 מעלות.

7. מעבירים כף או שתיים מהתערובת לתבניות סיליקון עגולות ושטוחות, ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

הלביבות מוכנת!

לביבות בטטה
ממכרות (עינת שגיא)

עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים