eat well

חביתה מקמח חומוס

Bookmark and Share

חביתה מקמח חומוס

ממש פשוט, ממש טעים, ממש משביע, ממש מזין, מה עוד צריך?

המרכיבים

2/3 כוס קמח חומוס

1 כף קמח טפיוקה

1/4 כפית כמון

1/4 כפית פפריקה

1/4 כפית מלח

1 כפית מיץ לימון או חומץ תפוחים

מעט פלפל שחור

כ-1/2 כוס מים

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים היבשים + מיץ לימון או חומץ.

תוך כדי ערבוב מוסיפים כחצי כוס מים, לאט לאט, עד שנהיית בלילה אחידה.

משמנים מעט את המחבת ומקפיצים על המחבת כמה ירקות, כמו עגבניות חתוכות, תפוח אדמה מגורר ועגבניות, עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים, עלי מנגולד ותרד קצוצים.

מכסים את הירקות בבלילה של הקמח חומוס ומנמיכים לאש בינונית.

כשהחביתה נראית קשה מלמעלה הופכים בעזרת כף מעץ ונותנים לה עוד כמה דקות על האש.

"קייל - מטבח טבעוני ביתי" בית לאוכל אורגני בריא וטעים


(צילום: יעלי שרם כרמי)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים