eat well

לחמניות טחינה אווריריות ללא גלוטן

Bookmark and Share

לחמניות טחינה אווריריות ללא גלוטן

לחמניות הטחינה הן פתרון מצוין לנמנעים מגלוטן, לנמנעים מפחמימות, מקמח לבן ומקמח בכלל.

הלחמניות קטנות, רכות ואווריריות, טעימות מאוד והכי חשוב - קלות ביותר להכנה ולא מכילות קמחים מיוחדים.

שלבי ההכנה כוללים ערבוב בקערה אחת וכל המתכון דורש ארבעה מרכיבים בסיסיים שאנחנו מניחים שנמצאים

אצלכם במזווה.

המתכון מספיק ל 7-8 שקעים בתבנית מאפינס. מותר ורצוי להכפיל כמויות. תבניות סיליקון הן נוחות לשימוש

ודבר לא נדבק עליהן. אם בחרתם להשתמש בתבנית ממתכת, שמנו את השקעים לפני יציקת הבלילה.

המצרכים

6 כפות גדושות טחינה גולמית

3 ביצים גודל L

חצי כפית סודה לשתייה

כפית גדושה דבש

שומשום לקישוט (אופציונלי)

אופן הכנת הלחמניות

1. חממו תנור ל-180 מעלות צלסיוס.

2. בקערה, ערבבו ביצים, טחינה, סודה לשתייה ודבש. המשיכו לערבב עד שנוצרת בלילה דביקה וסמיכה.

3. צקו כף וחצי של בלילה לתוך השקעים ופזרו שומשום לקישוט מעל כל לחמנייה.

4. הכניסו לתנור ואפו 10-15 דקות, עד שהלחמניות מוצקות ושחומות.

מוגש באהבה מאת קייטרינג לאירועים קטנים שף בטבע.

בתיאבון!


(קייטרינג שף בטבע)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים