eat well

סלט בטטה ושעועית מש

Bookmark and Share

סלט בטטה ושעועית מש

המצרכים

1 בטטה חתוכה לקוביות

1 בצל סגול חתוך לרצועות

1 כוס שעועית מש יבשה

לתיבול

כף שטוחה אבקת צמח מורינגה

לימון

שמן זית

עלי רוזמרין (טרי או מיובש)

מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מכניסים לתנור את קוביות הבטטה והבצל החתוך. עליהם יוצקים מעט שמן זית, וזורים מלח  ורוזמרין (לחילופין אפשר להקפיץ את כל החומרים במחבת).

מבשלים את השעועית במים בלבד וכשהיא רכה (לאחר כ-20 דקות) מסננים אותה מהמים.

מערבבים את השעועית עם תערובת הבצל והבטטה.

מוסיפים מעט לימון ומגישים.

ליזה ארזואן, נטורופתית


שעועית מש (pixabay)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים