eat well

כוסמת עם גזר ובצל

Bookmark and Share

כוסמת עם גזר ובצל

המצרכים

1 כוס כוסמת קלויה (= כוסמת כהה, קאשה)

1 כוס מים רותחים

מלח ופלפל (לפי טעם)

כף שמן

בצל קצוץ

גזר חתוך דק

אופן ההכנה

מחממים כוסמת קלויה בסיר עם שמן, בצל וגזר למשך כמה דקות.

כאשר הכוסמת חמה מאוד יוצקים לסיר כוס מים רותחים, ומנמיכים מיד את האש.

מכסים עם מכסה ומבשלים על אש קטנה עד לספיגת כל הנוזלים, כ-20 דקות. הכוסמת צריכה לצאת אוורירית אך לא קשה. ניתן להוסיף מלח.

ליזה ארזואן, נטורופתית


כוסמת קלויה (123RF)

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים