eat well

רצועות עוף עם תרד, ברוקולי, ג'ינג'ר ופטריות

Bookmark and Share

רצועות עוף עם תרד, ברוקולי, ג'ינג'ר ופטריות

2 מנות

מרכיבים:

400 גרם רצועות מחזה עוף
2 כוסות תרד טרי
4 כוסות ברוקולי
2 כוסות פטריות
כף שמן זית
מלח ופלפל
כפית שמן שומשום
4 שיני שום
כפית שורש ג'ינג'ר כתוש או פרוס דק
2 כפות סויה

אופן הכנה:

במחבת גדולה מטגנים את רצועות העוף בכף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב.
כשהעוף כמעט מוכן מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת כפית שמן שומשום ואת השום, חשוב לערבב כל הזמן על מנת שלא יישרף, מוסיפים את הג'ינג'ר והירקות ומערבבים היטב תוך כדי טיגון קל, אפשר להוסיף מעט מים כדי שהירקות לא יישרפו.
כאשר הירקות מתרככים מעט, מוסיפים בחזרה פנימה את רצועות העוף, מוסיפים למחבת את הסויה ומטגנים עוד 2 דקות תוך ערבוב.
מחלקים ל-2 מנות ומגישים.

הגר שפר, נטורופתית ומומחית לתזונה ודיאטה

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים