eat well

פילה דג צלוי על מצע עגבניות שרי וצ'יפס זוקיני

Bookmark and Share

פילה דג צלוי על מצע עגבניות שרי וצ'יפס זוקיני

2 מנות לארוחת צהריים  

המרכיבים:

4 יחידות פילה לברק
3 ענפים של בזיליקום טרי שטוף ומופרד לעלים
2 כפות שמן זית
2 כוסות עגבניות שרי (כדאי בתערובת של צבעים)
4 קישואים מסוג זוקיני פרוסים דק דק (שטופים היטב ולא קלופים)
מלח ופלפל גרוס
נייר אפיה

אופן ההכנה:

שוטפים את העגבניות היטב וחורצים עם סכין חדה ומועכים את העגבניות בעדינות. 
שוטפים את הזוקיני ופורסים דק ככל שאפשר.
מחממים תנור ל-250 מעלות.
מניחים את עגבניות השרי המעוכות על נייר אפיה וצולים ל-10 דקות.
בינתיים מפזרים על תבנית נוספת עם נייר אפיה את פרוסות הזוקיני ומברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
לאחר צליית העגבניות מוציאים את התבנית עם העגבניות מהתנור, מפזרים מעל העגבניות בזיליקום טרי ומניחים מעל את פילה הלברק.
מכניסים לתנור את הדגים ואת הזוקיני לצלייה נוספת של 10-15 דקות.
מגישים 2 פילה של דג עם מחצית ממנת הצ'יפס זוקיני ואת המנה הנוספת שומרים לארוחת הצהריים הבאה.

הגר שפר, נטורופתית ומומחית לתזונה ודיאטה

 

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים