eat well

מיץ קייל ותרד

Bookmark and Share

מיץ קייל ותרד

המצרכים

30 גרם עלי קייל
30 גרם עלי תרד
100 גרם פרוסת אננס
250 גרם פלחי תפוז

אופן ההכנה

1.    מקלפים את התפוז, ומסירים את ליבת האננס וקליפתו.
2.    חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
3.    שוטפים את התרד, וחותכים אותו לחתיכות בגודל המתאים.
4.    מעבירים את ידית המיצוי (מסחטת דור שני) למצב "סגור".
מכניסים את התפוז תחילה, מעבירים את הידית למצב "חצי פתוח" להוצאת חלק מהסיבים וממשיכים להכניס את שאר המצרכים (קודם העלים, ובסוף האננס).

המתכון באדיבות Oig
 

 

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים