eat well

מיץ קיווי ותפוז

Bookmark and Share

מיץ קיווי ותפוז

מצרכים

40 גרם תפוז
40 גרם קיווי
4 עלי בזיליקום

אופן ההכנה

1.    מקלפים את התפוז, שוטפים את הקיווי היטב עם הקליפה.
2.    חותכים לחתיכות בגודל מתאים.
3.    יש להשתמש במסננת הגסה, ולסגור את מכסה המיץ לפני הסחיטה.
4.    יש לסחוט לסירוגין את חתיכות הפרי, בסדר של תפוז, בזיליקום וקיווי.
5.    יש להפעיל את המכונה עד שכל הרכיבים נסחטים ומעורבבים לגמרי.
6.    יש לפתוח את מכסה ברז המיץ ולשפוך את המיץ לתוך כוס.

קלוריות: 125 קק"ל.
ערך תזונתי: סיבים תזונתיים, ויטמין C, נרינגנין.
יתרונות: מסייע להפחתת מתחים, מקדם את העור ומחזק את המערכת החיסונית.
 
המתכון באדיבות Oig

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים