supherb_Fly
In2024_Fly

פשטידת כרובית לעצלנים

מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה

אל תהססו להוסיף כרובית, צילום: pixabay

In2024_Article

חומרים:

כרובית גדולה
1 בצל
כמה שיני שום
4 ביצים
2-3 כפות פרמז'ן מגורדת
מלח, פלפל, מוסקט

הכנה:

במעבד מזון טוחנים היטב עד למרקם דק דק את הכרובית ביחד עם הבצל והשום.
מוסיפים את התבלינים.
בקערה טורפים את הביצים ומוסיפים את הגבינה.
מערבבים הכל יחדיו למרקם אחיד.
מכניסים לתבנית ואופים על חום של 180 מעלות כ-45 דקות

אם רוצים להשקיע יותר, אפשר לטגן בשמן קוקוס/ חמאה כרישה/ בצל ולהוסיף לתערובת. זה בהחלט מוסיף לטעם

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו