PassoverFocus_Fly
Laisha_Fly

שניצלוני טופו קדיתא

מאת: זהר צמח וילסון ואביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
התשובה האמיתית לשניצל בשדרוג אמיתי, מתכון מתוך הספר "חמש עונות במטבח - בישול טבעוני ברוח הזן", אביטל סבג
Thymoquin_In

מצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:

200 גרם טופו אורגני
כוס קמח חומוס מתובל (קארי, כמון, פפריקה)
4 עגבניות
כף ג'ינג'ר מגורר
מיץ מלימון אחד
כף שמן זית
3 כפות רוטב סויה אורגני
נייר אפיה

אופן ההכנה:

חותכים את הטופו לקוביות בעובי 4*2 ס"מ.
מעבירים לקערה יחד עם רוטב הסויה וחצי כוס מים למשך רבע שעה.
מקמחים את רצועות הטופו בקמח חומוס מתובל.
מחממים את התנור לחום של 200 מעלותף מסדרים את הטופו בתבנית אפייה מעל נייר אפייה.
אופים למשך 20 דקות.

מכניסים למעבד מזון את העגבניות הטריות, התבלינים ושמן הזית, מסדרים בצלחת 2 כפות מהרוטב ומעל שני שניצלונים ומגישים עם עיטור עירית או ירוק אחר שבנמצא.

אביטל סבג

 

תגיות:
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו