Laisha_Fly
PassoverFocus_Fly

אטריות שעועית עם קוקוס וציפורן

מאת: עדן פלד, פסיכותרפיה הוליסטית, נטורופתיה והרבליזם קליני
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

אטריות שעושית עם קוקוס וציפורן

 

 

אטריות שעושית עם קוקוס וציפורן 

 

מצרכים:

קרם קוקוס – פחית או קרטון
שתי כפות שמן זית
חמישה מסמרי ציפורן לסיר בינוני
חבילת אטריות שעועית
ירקות : קולורבי, גזר, עגבניה, בצל, שום ירוק, עלי בוק צ'וי, גמבת רמירו מתוקה
שורש כורכום טרי
מלח סלעים
אבקת הל טחונה טרייה או חרצני הל
צ'ילי חריף גרוס
שתי כפות סילאן
רבע צרור כוסברה
פרחי כרובית גדולים במיוחד- מומלץ לא לפרקם.
רבע כוס חלב אגוזי לוז

ההכנה:

 

הקפצת הירקות במים כעשר דקות.
הוספת התבלינים ושמן הזית תוך כדי התהליך.
הוספת קרם הקוקוס לתהליך לקראת סיומו, ולאחר מכן, כשהנוזל חמים, להוסיף את אטריות השעועית לעוד חמש דקות.

ניתן להוסיף אגוזי מלך חיים בסיום על המנה.

 

בתאבון!

 

עדן פלד

הירקות כולם אורגניים למהדרין 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו