PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

קציצות כוסמת פיקנטיות

מאת: אליעד כהן
זמן קריאה: < 1 דקה
In2024_Article

 

מצרכים :


1 כוס כוסמת
2 בצל ירוק קצוץ
1 בצל לבן קצוץ
חצי צרור עלי פטרוזיליה
2 כפות רוטב סויה
כף טחינה
כפית מהתבלינים הבאים : פפריקה, חווייג', פלפל שחור גרוס, אריסה (אם אוהבים) 4 כפיות קמח מצה (אני השתמשתי בקמח חומוס)


אופן ההכנה:


מבשלים את הכוסמין עם 2 כוסות מים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 10 דקות עד לריכוך וספיגת המים.

לאחר שהכוסמת רכה מועכים אותה ומשאירים אותה לקירור.

מעבירים את הקוסמת לקערה עמוקה עם שאר המרכיבים מערבבים ויוצרים קציצות עגולות ועבות (רצוי להרטיב את הידיים לפני).

מטגנים את הקציצות על מחבת פסים. אין צורך בהרבה שמן, רק שיצרוב את הקציצות. (אם הקציצה מתפרקת יש להוסיף לתערובת קמח)

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו