eat well

רוטב אלפרדו קטיפתי

Bookmark and Share

רוטב אלפרדו קטיפתי     

המצרכים

2 כוסות שקדים לאחר ההשריה במים כ-6 שעות 
¼ כוס אגוזי ברזיל לאחר השריה כ-6 שעות 
1 כף מירין 
1 כף חומץ סיידר תפוחים 
1 כף שמן זית מכבישה קרה* 
מלח הימלאיה 
כוסברה או פטרוזיליה קצוצים 
2 שיני שום כתושות 
פלפל שחור גס
½-1 כוס מים רותחים
* ניתן להשתמש גם בשמן פשתן או שמן המפ (הסבר מפורט ניתן בכנס הטבעוני הבריא 2)

אופן ההכנה

להשרות את אגוזי הברזיל והשקדים במים כ-6 שעות כדי להקל על העיכול.
להכניס למערבל מזון ביחד עם השום ולערבב במהירות גבוהה.
להוסיף את התבלינים והבזיליקום.
להוסיף את שאר המרכיבים: מירין, שמן, מלח, פלפל שחור גס ובסוף כשהמחית מוכנה להוסיף לאט לאט מים רותחים ליצירת רוטב קטיפתי חם בטעם שמנת.


נודלס אורז שחור ברוטב אלפרדו קטיפתי (יח"צ)
נודלס אורז שחור ברוטב אלפרדו קטיפתי (יח"צ)

ליאורה גולדברג, מומחית לתזונה טבעית ואורח חיים בריא

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים