eat well

ורד פרן – שפית מקצועית לבישול טבעי

Bookmark and Share

ורד פרן – שפית מקצועית לבישול טבעי

מיקום העסק : חיפה, הרצליה         

סדנאות בישול ולמידה – חווית בישול מלהיבה ותוססת בריאה וטעימה במטבח הפרטי שלי באווירה אינטימית

את דרכי המקצועית התחלתי בלימוד מעמיק של אומנות הבישול בבית הספר לבישול גבוה "בישולים" בתל אביב וסיימתי בהצטיינות, כמו כן, התמחיתי בקייטרינג "טעם וצבע" בעמק חפר.
עד להשלמת לימודי תואר השף המיוחל  במכללת "הולידיי אין" בטבריה להסמכה לסוג 5.

כמו כן השתתפתי בסדנאות אומן בספרד איטליה שוויץ תאילנד וארה"ב וסיורי אוכל רבים בשווקים וחוות גידול ומפעלי מזון ייחודיים, ותחרויות בישול.

עבדתי בבתי מלון ומסעדות בארץ ובחו"ל, המתמחות באוכל צרפתי, איטלקי ואפילו מסעדת דגים ופירות ים וגם במסעדה מזרחית. ( La Trattoria, ופלרמו המיתולוגית)
במשך שנים ניהלתי קייטרינג "RED ROSE"  והייתי שפית ראשית, הקייטרינג התמחה בגורמה בריא וערכנו אירועים למאות אנשים.

בד בבד בשל אהבתי לאוכל, ראיתי כשליחות להפיץ וללמד את רזי הבישול המקצועי – לימדתי ב"גורמה" מרכז לסדנאות בישול

ב 4 שנים האחרונות ליוויתי ותמכתי במאות מטופלים במסגרת עבודתי ב"מכון אברהמסון"
לשינויי תזונתי בריא וטבעי בהתאמה להגבלות רפואיות והמלצות תזונתיות, וכן כשפית מקצועית העברתי סדנאות בישול.

כיום עובדת בדן גורמה – חיפה, כשפית טבעונית ותזונה בריאה.

כשעברו השנים, התוודעתי לעולם התזונה הטבעית כאורח חיים, מודעות זו התחזקה אצלי, כאשר, באמצעות תזונה טבעית ואנשי מקצוע מתחומי הרפואה הטבעית, הצלחתי להיפטר מבעיות בריאות שונות ( קנדידה, הליקובקטר, וכול מיני תופעות שצצות מתזונה מתועשת ומעובדת כמו הרפס), שלא מצאו מרפא ברפואה הקונבנציונלית.

התחלתי להעמיק בנושא, דרך למידה עצמית על תזונה בריאה, השתתפות בסמינרים, בכנסים ובסדנאות בתחום הרפואה הפונקציונלית. במשך שנים של למידה הבחנתי, שבאמצעות תזונה נכונה, ניתן למנוע מחלות אורח חיים שונות (מחלות שקטות ואיטיות, שגורמות לסבל רב ולכאבים ומכרסמות באיכות החיים). שילבתי בין הידע המקצועי בבישול לבין התזונה הטבעית – המנות יצאו כמו ציור, והטעם – שחיתות! אבל בריא. אנשים לא האמינו מה ערבבתי באוכל – ירקות פירות, עלים וזרעים, דגנים קיטניות, קמחים מלאים ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, תחליפי סוכר טבעיים שלא מקפיצים את רמות הסוכר ? פלא!


סדנאות בישול ולמידה

סדנאות בישול גורמה, בריא, טבעי וטעים. מפגש לימודי, חוויתי והתנסות אישית.
הסדנאות מתקיימות בסטודיו מקצועי באווירה אינטימית, בדרך בישול פשוטה ויצירתית עם מתכונים יחודיים, תוך שימוש במרכיבים טבעיים מלאים וברובם אורגניים. הסדנה כוללת ארוחה מלאה, עיצוב שולחן וחוברת מתכונים.

בסדנה אראה כיצד לחוות את הבישול הבריא, בדרך שבה אני חווה אותו, חלק מתוך עולם שלם של צבעים, טעמים, תבלינים, ניחוחות וסגולות ריפוי- ישר אל הצלחת. איך מקבלים עוצמות חדשות וחיוניות מאוכל!

חוויה של אוכל בריא וטעים ללא נקיפות מצפון, בלי קיצוניות, וללא ויתור על הטעמים שמעוררת הרגשה אחרת...

לפרטים והרשמה לסדנאות:

נייד : 054-4247876
מייל :
feren@013.net

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים