eat well

ניר לוי, שף ויועץ לתזונה בריאה

Bookmark and Share

ניר לוי

מיקום:  כל הארץ

ניר לוי
 
ניר לוי אוהב לבשל, אוהב ליצור, אוהב בריאות, אוהב אדמה, אוהב חיים, חוגג את החיים דרך האוכל, דרך החושים, בריחות, בטעמים, במרקמים ובצבעים, אוהב מוזיקה, אוהב מפגשים של אנשים סביב השולחן ובכלל.

מגיל צעיר צבר ניר לוי ניסיון רב כטבח וסו-שף במסעדות בארץ אחרי הצבא יצא ניר לוי למסע חובק עולם להודו, נפאל, קוריאה, תאילנד, אירופה, קוסטה ריקה, קנדה וברזיל שם למד והתנסה בבישול במסעדות וקהילות מודעות לתזונה ואורח חיים בריא.

שבע השנים הראשונות של המסע הזה היו בעיקר מסע פנימי עמוק של חקירה עצמית ותירגולי מדיטציה. בשנים האלו בילה במינזרים טיבטים בהודו ונפאל, וחי אורך חיים נזירי של לימודי איורוודה, יוגה, פילוסופיה בודהיסטית, שפה טיבטית ומדיטציה. גם אז האהבה לאוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. עם השנים למדתי יותר ויותר על תזונה בריאה.

ב-2003 הקים ניר לוי את המסעדה האורגנית הראשונה בקטמנדו, לכל מתרגלי המדיטציה באיזור עם דגש על תפריט שתומך בבריאות, אנרגיה גבוהה, איזון רגשי וצלילות המחשבה.

לאחר "שבע שנים בטיבט" חזר למערב. גר בסקנדינביה שם התחיל ללמד סדנאות בישול איורוודי ומקרוביוטי ובישל בעשרות מרכזי יוגה ומדיטציה ובקהילות רבות באירופה.
לאחר מכן נסע  לבשל כשף ראשי במטבח הטבעוני והמאוד מודע של קהילת "פאצ'ה ממה" שבקוסטה ריקה. השנה בקוסטה ריקה היתה מאוד משמעותית עבורי. "מלבד השהות המדהימה ביער טבעי וקסום וההיכרות עם משפחה יקרה לליבי, נחשפתי לראשונה לתזונת הרו פוד והסופרפוד. זה היה שם שפגשתי לראשונה את פרי הקקאו הטרי ועוד מזונות על מופלאים אחרים שעוררו בליבי את הרצון להפיץ את הבשורה. היום אני שמח לחלוק את הידע והניסיון שצברתי עם השנים. אני מנחה סדנאות בישול טבעוני,רופוד וסופרפוד בארץ ורואה כשליחות את הצורך להגביר מודעות לתזונה בריאה, לשימוש בחומרי גלם טבעיים ולא מתועשים ולעורר את חדוות הבישול והיצירתיות במטבח. עוד בעידן שהרבה מאיתנו עושים מעבר לתזונה טבעונית אני שמח לעזור בבניית הגשר לטבעונות ע"י הקניית כלים, ידע ומתכונים לתזונה טבעונית מלאה ועשירה בכל הערכים התזונתיים שגופינו צריך. אני גם מאמין שמטבח הרו-פוד והשימוש בסופרפוד מאוד מתאימים לאורך החיים שלנו כיום מכיון שיש בו מתכונים מהירים וקלים להכנה, טעימים וכאלו המכילים את הערכים התזונתיים והאנרגתיים הגבוהים ביותר."

אתם מוזמנים להצטרף לאחד הקורסים הבאים עם השף ניר לוי:
קורס רו-פוד וסופרפוד מתחילים 
קורס 4 מפגשים בו נלמד כל מה שצריך לדעת כדי להכין מתכוני בריאות טבעוניים ברמת גורמה,במהירות ובקלות!
קורס שירחיב הרבה אופקים בתזונה ובמטבח שלכם!
תזונת הרו פוד נחשבת היום לשיטת התזונה המתקדמת ביותר. זהו עולם קולינארי שלם הכולל שימוש במוצרי גלם מהאיכותיים ביותר ומתכונים טעימים במיוחד, מלאי חיות,ויטמינים, מינרלים וכל מה שהגוף צריך כדי להתקיים באנרגיה האופטימלית שלו.
בקורס נילמד את העקרונות הבסיסיים וכל הטכניקות של מטבח הרו כך שתוכלו אחר כך להכין בעצמכם אינסוף מתכונים מעולם הרו.
בין המתכונים: שייקים סופר-בריאים עם סופרפוד, "גבינות" וממרחים מאגוזים ושקדים, קרקרים, מנות עיקריות, עוגות וגלידות טבעוניות ללא חלב, סוכר, ביצים וגלוטן והרבה שוקולד בריא מפולי קקאו אמיתיים!
לפרטים נוספים

קורס בישול אסיאתי טבעוני בריא
מתכונים אותנטיים מהמטבח ההודי-איורוודי, התאילנדי והיפני-מקרוביוטי
לפרטים מלאים על הקורס

לפרטים על הסדנאות הקרובות:
0546-484614
nirlevi88@gmail.com
 
האתר של השף ניר לוי

הדפסשלח לחבר
דרונט בניית אתרים