Laisha_Fly
Thymoquin_Fly

ממתק קפוא מתמרים

מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

ממתק קפוא מתמרים    

 

ממתק קפוא מתמרים
ממתק קפוא מתמרים צילום: נטלי שוינקלשטיין

 

ערכים תזונתיים:

 

חלבון, שמנים, פחמימות, סיבים תזונתיים, אומגה 3, ויטמין E, ויטמין C, ויטמיני B, ברזל, סידן, סלניום, אבץ, מנגן, אשלגן, נתרן, מגנזיום, נחושת, זרחן.

 

למה זה טוב?

 

הזנה

 

מצרכים ל- 15 יחידות:

 

חצי כוס אגוזי ברזיל

 

חצי כוס בוטנים בקליפתם

 

חצי כוס שומשום מלא

 

4 תמרים

 

כף טחינה משומשום מלא

 

כף חמאת בוטנים ללא סוכר

 

כף זרעי צ'יה

 

4 כפות סירופ מייפל טהור

 

שבבי קוקוס

 

זרעי פשתן

 

הוראות הכנה:

 

1. לטחון את האגוזים, הבוטנים והשומשום עד למרקם אחיד וגרגרי, להוסיף את התמרים לטחון ולהוסיף בהדרגה סירופ מייפל, טחינה, חמאת בוטנים, וזרעי צ'יה.

 

2. לטחון בבלנדר למשך 1-2 דקות עד שהעיסה נהפכת לכדור.

 

3. לקחת כף מהעיסה, לגלגל לגודל של אצבע ולהכניס קיסם. לגלגל כל אחד כזה בזרעי פשתן או שבבי קוקוס ולשים במקפיא.

 

4. להוציא מהמקפיא כשרוצים לאכול – הממתק נמס ממש מהר.

 

בתיאבון!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו