Thymoquin_Fly
PassoverFocus_Fly

פשטידה במחבת

מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
לא תמיד יש לי כוח וחשק להוציא תבנית, להפעיל תנור וכל זה. הרעיון של פשטידה במחבת הוא קצת יותר נוח ומהיר. בשבילי לפחות.
Thymoquin_In

הפשטידה היא בעצם ואריאציה על תבשיל דיי רגיל שלי של פטריות ועלים ירוקים. אפשר להכין אותו עם פטריות שונות ועם מגוון של עלים ירוקים: מנגולד, תרד, עלי קולרבי, קייל, כרוב ועוד. ואז הוספתי ביצים וקמח שקדים ויצאה פשטידה כייפית ומהירה ביותר!

חומרים:

1-2 כפות שמן קוקוס/ חמאה
חבילת פטריות (מה שאוהבים וזמין. אפשר גם ללקט)
חופן עלים ירוקים
כמה שיני שום פרוסות
מלח, פלפל
2-3 ביצים
2-3 כפות קמח שקדים
אופציונלי: מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה

קוצצים את העלים הירוקים, חותכים את הפטריות.
במחבת מחממים שמן קוקוס ומטגנים את השום הפרוס ואת הפטריות לכמה דקות.
מוסיפים את העלים הירוקים ונותנים להם להתערבב ולהתרכך.
בקערה מערבבים ביצים וקמח שקדים עם התבלינים.
שופכים מעל הפטריות והירוקים ומפזרים היטב במחבת

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו