PassoverFocus_Fly
Thymoquin_Fly

פטריות ממולאות בקוקוס ושברי אגוזים

מאת: עדן פלד, פסיכותרפיה הוליסטית, נטורופתיה והרבליזם קליני
זמן קריאה: < 1 דקה
supherb_IN

פטריות ממולאות קוקוס ושברי אגוזים



מצרכים ל-30 פטריות:

שלוש סלסלאות פטריות שמפיניון
100 גרם אגוזים
קרם קוקוס – קרטון אחד ללא חומר משמר ותוספות
צרורון בזיליקום
מלח סלעים
שתי כפות סילאן
שמן זית

אופן ההכנה:

תחילה נוציא את רגלי הפטריות ונשים בבלנדר.
לאחר מכן את הפטריות עצמן יש לפזר על תבנית ולבזוק מעל שמן זית באהבה ובמידה ומעט מלח סלעים. נכניס לתנור לכעשר דקות.

ניקח את שאר החומרים ונערבל בבלנדר עם שיפורי טעם. ניתן להוסיף תבלינים ייחודיים אחרים.
כשהתערובת מוכנה נמלא כל פטריה ופטריה באהבה.

 

רצוי לא לחמם מעתה, כך שאו שנאכל אותן ישירות שזה מעדן, או שנשאיר בטמפרטורת החדר, וגם מהמקרר זה עדיין נשאר נפלא.

בתאבון!

עדן פלד

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו