eat well

מהפיכת הבריאות של מסחטות יורום ודור ה-אלפא!

Bookmark and Share
שוק המסחטות התרחב משמעותית בשנים האחרונות והותיר את הצרכנים המבולבלים עם מעט כלים לבצע את הרכישה הנכונה ביותר עבורם. אז מה באמת חשוב כשבוחרים מסחטה?
צילום: pixabay
צילום: pixabay

מהפיכת הבריאות של מסחטות יורום ודור ה-אלפא!

חשוב להבין שכל מסחטה יודעת לייצר מיץ, ובעצם השוק מתחלק בין אלו המייצרות מיץ בלבד לאלה המצליחות לשמר את כל הערכים התזונתיים בתוכו.

מסחטות הבריאות ובראשן חברת HUROM הקוריאנית, משתמשות בטכנולוגיה הנקראת "סחיטה איטית" או "כבישה קרה". טכנולוגיה זו מאופיינת בשני פרמטרים מרכזיים:

בורג סחיטה – במקום סכין או פומפיית מתכת, במסחטות האיטיות יש בורג סחיטה המבצע פעולה של מעיכת המזון וסחיטת המיץ ממנו. ככל שיש חריצי סחיטה רבים יותר על הבורג, ניתן למצות יותר מיץ מאותה כמות מזון.
מסחטות HUROM מכילות בורג העשוי ULTEM, חומר פלסטי עמיד מאוד וכמובן BPA FREE. 

מהירות איטית – כדי לא לייצר חום ולשמר את הערכים התזונתיים חשוב לייצר מקסימום מיץ במינימום סיבובים לדקה. כך המזון נשאר במצב דומה ככל האפשר לערך התזונתי במזון הטרי השלם.

מסחטות HUROM BASIC מסתובבות ב 70-80 סל"ד, טכנולוגיית HUROM ALPHA מסתובבת ב-40 סל"ד.

מיתוסים מוטעים לגבי מיצי בריאות וסחיטה איטית

"במיץ ממסחטה יש רק סוכר" 

השימוש בטכנולוגיית HUROM בכבישה קרה משאיר את מבנה התאים במזון שלמים, ולמעשה מאפשר לגוף לפרק סוכר לפי הצורך (בדומה לתהליך פירוק של פחמימה מלאה).

 


טכנולוגיית HUROM בכבישה קרה משמרת יותר ערכים תזונתיים כמו ויטמינים ואנזימים, אשר נפגעים בקלות מתהליכים של חמצון ועליה (גם הקלה ביותר) בחום האופייניות למסחטות אחרות.

 

 

"במיץ ממסחטה אין סיבים"

בטכנולוגיית HUROM ALPHA מכיל בורג הסחיטה כמות כפולה של חריצי סחיטה, וכך כמות כפולה של סיבים עדינים נכנסת למיץ לעומת מסחטות "כבישה קרה" אחרות מבלי לשנות את המרקם החלק והעדין של המיץ.

כמו כן, בטכנולוגיית HUROM ALPHA ניתן להגדיל את כמות הסיבים במיץ ע"י שימוש בידית המיצוי הייחודית, הסחיטה הרגילה מבוצעת במצב האמצע של הידית והעברתה למצב "סגור" מגדילה את כמות הסיבים. 


 

"מסחטה קשה לנקות"

במסחטות מסורתיות בעלות פומפיה מתכתית נושא הניקוי הוא נקודת תורפה רצינית. מסחטות HUROM ALPHA מתוכננות מראש לניקוי עצמי באמצעות 2 כוסות מים העוברות דרך תהליך הסחיטה ומנקות את החלקים השונים, לאחר ניקוי זה יש לפרק את מיכל הסחיטה ל 5 חלקים ולשטוף קלות באמצעות מים וסבון או במדיח כלים עד 60 מעלות. במידה ויש סיבים על רשת הסינון, ניתן לנקות קלות עם מברשת הניקוי המגיעה עם המוצר.

מהפיכת ה BASIC של חברת HUROM

חברת HUROM הייתה הראשונה לקדם את תחום מיצי הבריאות, ושומרת עד היום עליונותה הטכנולוגית, העיצובית והמספרית בתחום.


עשו לנו לייק וקבלו את מיטב כתבות "Eatwell" ישירות לפייסבוק שלכם


במסחטות החשמליות הישנות נעשה שימוש בסכינים או פומפייה לסחיטת המיץ, ומגע המתכת במזון גרם לפגיעה בערכים התזונתיים. העובדה שסכינים אלה מסתובבים במהירות גבוהה גורמת לנזק גדול יותר וירידה משמעותית יותר בערכים התזונתיים.

במסחטות HUROM BASIC נסחט המזון בתהליך של כניסה לשבלול בורג הסחיטה ומעיכה שלו, כך שאין מגע עם מתכת בתהליך החיתוך.

במסחטות הישנות היו הסיבים הגסים יוצאים עם גושים ורטובים, כלומר לא בוצע מיצוי מלא של המזון. מסחטות HUROM ממצות היטב את המיץ מהמזון ומותירות סיבים גסים ללא גושים ויבשים לחלוטין.

במסחטות HUROM מושם דגש חזק על שימוש בחומרים BPA FREE בכל חלק הנוגע במזון בתהליך הסחיטה: הדוחס, מיכל הסחיטה, מנגב הסיליקון, בורג הסחיטה וכו'. כך ניתן להגיע לערך תזונתי מקסימלי של המיץ מהמזון.

מהפיכת דור ALPHA של חברת HUROM

חברת HUROM מתגאה היום במעל 40 שנה של ייצור ועיצוב מסחטות בריאות, במהלך שנים אלה מקדמת HUROM 3 נקודות עיקריות: יותר ערכים תזונתיים, יותר קל ופשוט לתפעול וניקוי, יותר עיצוב במטבח.

 

יותר ערכים תזונתיים במיץ!

• מסחטת HUROM ALPHA סוחטת עד 60% יותר מכל מסחטה אחרת, זאת בזכות כמות כפולה של חריצי סחיטה על הבורג וניקוי אפקטיבי של המנגב סיליקון (המסתובב בחצי מהמהירות של הבורג ולכיוון ההפוך, הבורג מסתובב ב 40 סל"ד ומנגב הסיליקון במהירות של 17 סל"ד לכיוון השני).

• ידית המיצוי מאפשרת הגדלה משמעותית של הערכים התזונתיים הן באמצעות האפשרות לסחוט פירות רכים (בננה, אפרסק, אבוקדו וכו'), והן באמצעות היכולת להגדיל את כמות הסיבים התזונתיים במיץ.

• המסחטה מגיעה עם 3 רשתות ייעודיות:
מסננת עדינה – מתאימה לסחיטת מיצים, מפיקה מיץ בעל מרקם חלק ואחיד.
מסננת גסה – מתאימה להכנת מחיות, שומרת יותר סיבים בממרח או ברוטב.
מסננת אטומה – מתאימה להכנת סורבה וגלידות, מאפשר סחיטת קפואים עם מקסימום ערכים תזונתיים.

יותר קל לתפעול יומיומי וניקוי!

• צינור ההזנה של המזון לסחיטה שקוף, על מנת לאפשר בקרה שוטפת על תהליך הסחיטה ומעקב אחר כניסת המזון לשלב הסחיטה.

• בורג הסחיטה עוצב עם "כנפיים" קצרות על מנת לאפשר כניסה מהירה יותר של המזון לסחיטה.

• ידית המיצוי מאפשרת ניקוי אוטומטי של יציאת הסיבית הגסים ע"י הזזתה ימינה ושמאלה במהלך הניקוי.

• כל מסחטות HUROM מתוכננות לניקוי ראשוני באמצעות 2-3 כוסות מים, ואז שטיפה קלה של מים וסבון או במדיח כלים עד 60 מעלות.

יותר עיצוב במטבח!

מסחטות HUROM ALPHA מגיעות בצבעים חדשים, ובעיצובים מפתיעים:

• מסחטת HUROM ALPHA H AA – בעיצוב עדין וקומפקטי ובצבעים ייחודיים: מוזהב, שחור ואדום יין.

• מסחטת H 25 – בעיצוב זהה למסחטה התעשייתית, גוף מתכתי בצבעים מטאליים: נירוסטה, נחושת ואדום יין.
 


לפרטים נוספים ורכישה:  http://lp.oig.co.il/huromEW 
לקבלת ייעוץ אישי והתאמת מסחטה:  077-2305414
OIG יבואנית בלעדית של מסחטות HUROM בישראל!


 

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
תגובות
1. 
לא כדאי מלא סוכר בלי סיבים , לאכול את כל הפרי
חי (12/06/2017 13:47:05)
דרונט בניית אתרים