eat well

הבדלים בין-אישיים גדולים בתגובות למזון

Bookmark and Share
מה יעלה יותר את רמת הסוכר בדם: סושי או גלידה? על-פי מחקר של מדעני מכון ויצמן למדע התשובה לשאלה זו שונה אצל אנשים שונים. הממצאים מדגישים את הצורך בהמלצות אישיות לתזונה בריאה
ברוקולי או שוקולד - מה יעלה לכם את הסוכר?
ברוקולי או שוקולד - מה יעלה לכם את הסוכר?

מחקר "פרויקט התזונה האישית" בוצע על-ידי חברי קבוצות המחקר של פרופ' ערן סגל מהמחלקה למדעי המחשב ומתמטיקה שימושית ושל ד"ר ערן אלינב מהמחלקה לאימונולוגיה במכון ויצמן למדע.  

 

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
דרונט בניית אתרים